Tävla med Julkulturcramar och Mrs Curlie’s

Då var det dags för den andra tävlingen på bloggen för denna julsäsong!
Denna veckan är det dags för lite välsmakande vinster.
Nämligen fudge från det härliga företaget Mrs Curlie’s!

Skärmavbild 2015-11-22 kl. 19.29.10

Jag träffade ägaren Christian på öppnandet av
Falbygdens Osterias julmarknad.
Christian har Mrs Curlie’s tillsammans med sin fru
(som är inspirationskällan till varumärket).

Här hittar du deras facebook och instagram.

Christian Mrs Curlies fudge

I veckans pott finns två priser: Första pris: Det Christian håller i
1 st Mrs Curlie’s presentpåse med Christmas pudding (200g) plus en Christmas fudge bar (230 gram)
Andra pris är en Mrs Curlie’s presentpåse med Christmas pudding (200g)

För att delats i tävlingen vill jag veta två saker:

1. Vilket år startade varumärket Mrs Curlie’s
(svaret kanske finns här)

2. Med vem vill du dela din vinst och varför?

Du har till söndag den 29 november klockan 23.59 på dig!

Vinnaren utses av mig och min syster och presenteras måndag eftermiddag.

Självklart är det kul om du talar om på facebook eller
i din eventuella blogg att du är med och tävlar hos mig!

Inlägget sker i samarbete med:

Skärmavbild 2015-11-22 kl. 19.29.10
Eventuell vinsskatt betalas av vinnaren! 

15 reaktioner på ”Tävla med Julkulturcramar och Mrs Curlie’s

 1. Jag vet inte om min första kommentar kom med så jag skickar den igen för att försäkra mig om att jag är med i tävlingen:

  Åh vilken fantastisk rolig tävling, jag vill gärna vara med!

  Rätt svar på frågan är att företaget startades år 2013.

  Om jag fick välja vem jag vill och bortse ifrån om personen i fråga finns på riktigt eller inte skulle jag vilja dela min vinst med jultomten och hans renar, jag tror bestämt att de skulle behöva lite godsaker nu i allt bestyr och sen skulle jag samtidigt tacka både jultomten och renarna för den årliga glädje och stämning som de bringar till oss! 😉

  Håller tummarna och hoppas på tur!
  Varma julhälsningar,
  Elin Rosqvist

  Gilla

 2. Åh vilken fantastisk rolig tävling, jag vill gärna vara med!

  Rätt svar på frågan är att företaget startades år 2013.

  Om jag fick välja vem jag vill och bortse ifrån om personen i fråga finns på riktigt eller inte skulle jag vilja dela min vinst med jultomten och hans renar, jag tror bestämt att de skulle behöva lite godsaker nu i allt bestyr och sen skulle jag samtidigt tacka både jultomten och renarna för den årliga glädje och stämning som de bringar till oss! 😉

  Håller tummarna och hoppas på tur!
  Varma julhälsningar,
  Elin Rosqvist

  Gilla

 3. Härlig tävling!
  1. Varumärket Mrs Curlie´s startade 2013
  2. Jag skulle dela vinsten med min mamma och bonuspappa. Dom har tagit hand om fosterbarn i många år och har nu 2 barn hemma + mina två bröder. Det blir dagar fulla av jobb, städ och massa annat. Därför skulle jag vilja dela lite vardagslyx med dom 🙂

  Gilla

 4. Jag är jättegärna med i din tävling!
  1. 2013
  2. Jag skulle välja att dela vinsten med min mamma. Hon kan vara den enda som älskar choklad (nästan) lika mycket som jag! (:

  Kram på dig!

  Gilla

 5. Varumärket Mrs Curlie’s lanserades 2013. Om jag vinner vill jag dela vinsten med min lillasyster som är nästan lika stor gottegris som jag. Hon finns alltid där, både mentalt och fysiskt och stöttar i alla lägen. Hon är värd allt godis i världen (så länge hon delar med mig).

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.