Dag 5 – Stjärna #annasnovemberutmaning

Idag har jag varit hela dagen Jönköping. Mellan 13-15.30 lalla jag runt på Öster och kolla in butiker. Bra och gå och julspana lite varje vecka. Hittade en ny butik idag och gick djupare in i andra. I Annas Fotnoters utmaning idag så stod det Stjärnor på ”schemat” Jag hittade två ställen med massa stjärnor.

bild 3

De första var denna fina skyltning på Claes Ohlsson.

bild 4

Den andra stjärnan är dessa fina skålar från Granit.
Och inte särskilt dyra. 

Sen har jag träffat många fina stjärnor i dag. PR-Anna och Hanna. Den tredje är Linda på hennes jobb.  Vi fick en liten pratstund innan alla sysslorna tog över. Till sist träffade  jag Anna (fotnoter) och vi hade gör mysigt och var effektiva!

2 reaktioner på ”Dag 5 – Stjärna #annasnovemberutmaning

  1. Det är så fint med julstjärnor! Jag har sett flera finfina i år och verkligen fått hålla mig i för att inte köpa. Jag har ju egentligen tillräckligt många … fast kanske att det blir en ny i år 😀

    Solsken
    Linda

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.