Dag 28 – Favorit dryck

Jag gillar många av de drycker som förknippas med julen…glögg och must självskrivna. Svagdricka är jag svag för! Gillar och ha lite tynger smak till all mat. Smakade nått alkoholfritt julöl förra året som var gott. 

Men sen vet jag att många förknippar julen med starkare grejer också. Starkglögg, snaps och öl. Jag har levt i en skyddad värld från sånt på jul, så har haft svårt att förstå den delen av jul. Jag skulle vilja smaka på någon julig snaps någon gång. Men favoriten av alls juldrycker är på julafton svagdricka. Runt jul och efter Nygårdas julmust. 

Tack vare Gekås drack jag första lilla flaskan ikväll! Bara druckit Apotekanes och annat goijs. 

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.