Dag 13 – En luciabild på dig, dina barn eller din hund?

När jag skrev denna rubriken till utmaningen så hade jag en bild i huvudet! Här kommer Hillareds ungdomskörs (Cecilia kören) lyckligaste lucia!

Charlie Lucia

Japp det är jag! 

Ser inte så värst glad ut men var säkert det. Och väldans kort hår har lucia detta år också! Nästan alla år i skolan så valde jag att vara tomte istället för tärna. I femman blev jag lucia (aningen lurad till denna post men men) När kortet ovan togs, vet jag inte. Kanske 5 an det med eller 6-7an. Ingen aning! Ska bli kul att se vad ni alla andra lägger upp för luciabilder!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.