Nu dör en sjöman och andra jullåtar!

Jag fick ett ryck i helgen och kom åt mina jultidningar som legat gömda i sovrummet. I reklamtidningen för shoppingcentret A6 (varför jag nu sparat den?!?) hittade jag i alla fall en intervju med en av mina favoritartister Tomas Andersson Wij. Jag skummade texten och såg att Tommy Körberg skulle ha med en av Tomas låtar på sin julskiva. Lite googling, youtube och spotify senare hittade jag

Tommy Körberg – Nu dör en sjöman
spotify:track:3WtpCtGVhLwgbcAt2rQQT6.

En aning annorlunda julskiva och jullåt måste jag säga. Dessutom vill jag bjuda på några fler låtar som jag gillar som inte är de ”traditionella” Först är Slow club s låt Christmas TV.

Christmas TV – Slow club
spotify:track:6m7cBGy89tu4gnhHx4Lzus

Vi har väl alla hört Fleet Foxes med White Winter Hymnal?

spotify:track:27mnbGxH9smUV2apT39tLM

Men har ni hört Pentatonix version?
spotify:track:58TLNkv8YIIX9rEcw1PVOt

Vilka jullåtar har ni att tipsa om?

 

8 reaktioner på ”Nu dör en sjöman och andra jullåtar!

  1. Jag måste bara tacka dig för att du tipsat om ”pentatonix”. Jag hade aldrig hört talas om dem innan jag läste din blogg och nu har jag hittat mycket av deras superfina julmusik som fått hamna på årets spotify-jul-lista 🙂 tack för tipset!

    Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.