Vart är alla inlägg jag trodde jag skrivit?

Jag fick en liten chock när jag dundra in på min blogg nyss.
Trodde verkligen jag hade skrivit flera inlägg sen nyår. Men tydligen har de bara skrivits i huvudet! ;0)

Jag har förvånats över hur länge folk haft kvar sina julgrejer. Trodde det bara var jag som hade kvar ända till februari men när jag var uppe i Dalarna och åkte på småvägarna där så stack det upp ljusbeklädda grannar överallt. Tillockmed en  tomte med släde stack ut från en ladugårdsvägg!

I år hoppas jag att jag hinner planera min julinlägg bättre än 2014.

Nu när det är påsk så blir man påmind om all god julmust och den ene högtiden får en att längta till den andre! Kanske blir det lite julbloggsläsande i påsk. Ser att det är flera av julbloggarna som hållit igång med lite inlägg här och där!

Vi hörs!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.