Gråtmild idag och äntligen börjar det kännas som jul

Jag lovade mig själv inför årets julsäsong att jag skulle se minst ett luciatåg. Men hela lucia flöt förbi utan ett ”riktigt, riktigt” luciatåg. Och efter luciadagen känns det lite svältfött på evenemang att gå på.

I alla fall så hamnade jag på en julfest i kyrkan i samhället här. Hade ingen aning om att det var fest där förrän igår då jag blev inbjuden av en vän som är medlem där.

Så idag har jag sett ett litet luciatåg, fått vinna musikquiz (ihop med två andra) och vara på andak och verkligen känna att nu är julen påväg. Satt med tjock hals och tår i nästan två timmar. Särskilt när min vän sjöng! Det var i stil med Sonja Aldén, Shirliy Clamp och Sarah Down Finer!

Eftersom jag inte vågade fota något där så blir det bildfattigt idag. Men där fanns en lucia, två tärnor. En tomte, en pepparkaksgubbe och två stjärngossar. SÅÅ mysigt!

Vidare har jag försökt städa idag. Gick inget vidare förrän mannen kom hem vid 20. Så vi har vänt upp och ner på vardagsrummet och äntligen tror jag att det finns plats för en yvig gran i vårt lilla #korpet även i år!

Tack för i kväll och glöm inte tävla i min tävling som slutar imorgon/idag söndag!!

Lite att förgylla julgranen med finns i potten!

Återvinningstips, eller kanske ett pyssel du hunnit med som du vill dela med dig av och samtidigt ha chans att vinna!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.