Dagens juliga

Idag har det hänt massor av juligt, roligt juligt!
Det har varit årliga visningen på min mans jobb, det förknippar jag med december! Och där bjöds det på sill (jag skippa!) det bjöds på skumtomtar (tål ej) och skinksmörgås med senap!! Mums. Till detta julmust! Och till kaffet blev det pepparkaka och ris á la Malta!

Jag smet iväg en stund och åkte på shoppingtur. Där blev det julgardiner ÄNTLIGEN! Och en tur till Rudenstams (närodlad frukt och ekogrejer) för inköp av juläpplena jag tål, enbärsdricka och hittade även rödkål utan massor av äppeljuice i!

20141210-235601.jpg

En liten sneakpeak på gardintyget

Jag hade plan på att visa upp alla våra hjärtan vi har här i enlighet med Jul i lalolands bildutmaning men tekniken motarbetar mig.

Imorgon blir det full fart! Eget företagsjobb, föreningsfixande och shopping. Och sen butiksjobb. Och hem och göra mer egetföretagande.

Hörs imorgon om jag reder ut dagen.

Glöm inte av min enkla tävling! Vill bara ha en lanskaps juligtradition!

Skärmavbild 2014-12-08 kl. 22.55.06

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.