De två lyckliga vinnarna är… druuuummm

Då var det dags att utse två vinnare av varsin julminnesbok och lite mer smått och gott som finns i mina goodiebags.

Så fina, roliga och dråpliga minnen ni har bjudit på! Gå gärna in och läs alla bidragen! Julminnen

Jag fick hjälp att välja vinnarminne av min syster Josefin som jag spenderat helgen hos. Därav lite dåligt bloggande.

Vår första vinnare blev Martina -Med bloggen Jultiden.blogg.se

Ett minne som kommer att vara kvar under lång tid måste vara förra årets jul. Jag hade bakat en tårta som hade fått stå i två dagar.

Den var fin, hög och med massa fyllningar. Supernöjd var jag över den.

Innan serveringen lade jag upp tåran på ett högt tårtställ och gjorde slutdekorationer med krossade pepparkakor.

Sedan skulle jag bära den till matbordet när det som inte fick hända skedde.. Hela tårtan gled av tårtstället och ramlade pladaskt ner på golvet! Jag stod där gråtfärdig över tårtan som nu låg som en hög på golvet, jag som hade jobbad så mycket på denna tårta och nu var den sönder.

Då ställde sig min pappa upp och gick fram till tårtan med en gaffel. Han hukade sig ner och tog en stor bit och stoppade den i munnen. Skrattande sa han att det var den godaste ”mos-tårtan” han någonsin ätit och sa att alla bör smaka på den.

Då reste sig all ifrån julbordet med en gaffel och tog en bit av tårtan som låg på golvet. Alla började skratta över situationen medan vi satt på golvet och åt av tårtan. Det var så roligt och så mysigt, jag kommer nog minnas det här hela livet.

Så länge man har hela familjen nära gör det inget om tårtan hamnar i golvet! 🙂

Martina – Jultiden.blogg.se

3 reaktioner på ”De två lyckliga vinnarna är… druuuummm

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.