Idag fyller jag 1 år!

Såg att Cix Jul fyllde år igår. Och då börja jag fundera om det inte var dags för JulkulturCramar att också fylla ett år! Och det var det. 21 november 2013, skrev jag mina första inlägg här på bloggen. Försökte först att göra en egen del så som CandyGirl har men det var för krångligt och dyrt så jag insåg att Dödstöten som blev ett startskott.

För övrigt är jag fortfarande sjukt trött och seg efter dagar med lungvrängande hosta!

Hoppas kunna dyka in med entusiasm längre fram idag eller i helgen. Har jag bara orken så kommer jag fylla helgen med massor av roliga grejer! Juliga grejer!

4 reaktioner på ”Idag fyller jag 1 år!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.