I tisdags snek jag in på systembolaget

Jag har hängt på systembolagets sida en del nu för att få reda på om de även i år kommer sälja Nygårdas goda julmust, lagrad på Bourbon fat.

782727

Jag älskar denna julmusten, då den har lite mer vuxen smak och inte så sliskig som andra kan kännas. I alla fall så har det varit svårt att få någon information om den släpps eller inte. Så jag gick in på Systemet A6 i tisdags när jag ändå var där. Sen har det blivit tradition att just gå dit och fråga. Och äntligen fick jag svar!

3 november, släpps all säsongsdryck! Och där ingår Bourbon och Romfats julmusten.

Rom var jag inte så förtjust i men kanske ändå ska köpa en flaska. Som tur är så får Systemet i Habo in många flaskor, eller brukar få i alla fall. Förra året åkte folk från Jönköping till Habo för att köpa denna julmusten, så måste nog vara ute i god tid!

 

3 reaktioner på ”I tisdags snek jag in på systembolaget

  1. Jag tyckte också om bourbon-musten mest! Passade maten väldigt bra, och var inte lika söt som ”vanlig” must. 🙂 Blir nog några flaskor av det i år också.

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.