Julkorten gick dåligt vid första försöket

Förra lördagen stod jag för första gången på Mullsjö marknad och sålde mina egna kort.

Älskar scrapbooking och scrapcards och tänkte pröva lyckan som marknadstant! Det gick över förväntan och riktigt bra!

DSCN3322

Min man fotade mig mitt ibland alla kort! 

DSCN3323

Klart man måste ha en egen skylt som matchar företagsloggan! 

Men som jag nästan misstänkt var det för tidigt med julkort i mitten på augusti! Några köpte för att vara snälla och inte för att de skulle skicka några av mina julkort! Så jag har ett helt gäng kvar! Tänkte det kunde vara kul att visa min stil och vad jag knåpat på hela sommaren när alla andra stekt i solen. Vill du köpa något av mina kort kostar de 30 kronor styck plus frakt och emballage (ca 10 kronor extra). Men om du köper fyra kort betalar du 100 kronor alltihop!
Beställ på kulturcramar(at)gmail.com 

Julkort Julkort två Julkort hus

Gjorde en liten serie på fyra kort som passar ihop men ett såldes.

Hoho

enjoy Ängel Jul

30 kronor styck och SJÄLVKLART gör jag andra kort också!

På min andra blogg finns en sida med fler kort jag gjort! Kort till salu.

4 reaktioner på ”Julkorten gick dåligt vid första försöket

  1. Kul att du kommenterade på min blogg!
    Man blir bara bättre och bättre ju mer man övar! Jag kollar rätt mycket pinterest också! Mina första kort är ingen fröjd att se men blir mer och mer nöjd nu!

    Gilla

  2. Vad kul att du har hittat till min julblogg! Vad fina kort du har gjort! Jag funderar på att försöka göra lite julkort i år, men scrapbooking och sånt är inte riktigt min grej så vi får se hur det går…Jag brukar hålla mig till handarbete och bakning:)
    Julkramar!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.