Julkänslor och fikasug i maj!

Idag skulle jag lyssna på lite musik. Livet på landet kan bli liite väl tyst ibland. Det enda min iTunes verkar innehålla är julmusik. Visst jag lyssnade på några få Carolaintron och en och annan Arvingarnas Jul toner. Men insåg att jag inte riktigt kände för det idag. Nu när jag klickat bort alla svängiga Dean Martin, så infinner ändå sig ett litet sug efter glögg och röda kulor i varje hörn. Börjar drömma mig iväg till snö och nya spännande julgodis!

Köpte Cloettas Knäckskum i veckan. Finns butiker som går mer på bäst före datum än vilken säsong det är! Så åk till ICA Nära Tvärred om ni inte fått nog av skumtomtar. De var riktigt goda! De håller hela sommaren i datum. Funderade på om jag skulle smitit in igår och köpt två påsar till men hann inte sen.

Idag fick jag äntligen tag på omslaget till Libris Förlags mest spännande bok i år. JULFIKA!

omslag-Julfika

Den är en del i Kyrkkaffeböckerna som för övrigt fyller 10 år i år!

Redaktör Anna Braw skrev ett inlägg igår som heter Såhär blir det.

Vi tittade på inlagorna när jag var med på ett möte i onsdags, och min kollega Ingrid tyckte att Julfikabehövde julpyntas lite mer, så hon tog med sig en fantastisk ask hemifrån. Det var hennes mamma som fyllde den och märkte den för ganska många år sedan, och den innehåller precis det som står på: ”Småfåglar + röda bär”. En skatt att få låna!

Så nu blir det bara att vänta till efter sommaren när mer info kommer om när den släpps!

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.