Tråkig sparris rullad i skinka och lite ost

Min plan är att denna bloggen, blir en matblogg med mattankar, recept och tips nu när julen känns liite för tidig att börja blogga om i år. Jag hade gärna bloggat året runt om julfunderingar men vet inte om intresset är så stort. Ambitionen är ett-två julinlägg per månad och resten matbloggande! Jag har sedan innan en sömnig matblogg och vill alltså satsa på en proffsigare. 
Innan jobbade jag i en ICA kassa och drog varor så ofta jag bara fick. Då och då kom det kunder som köpte sparris (4525), färsk eller frys och sen köpte dessa kunder även en och annan fin skinka, typ parma eller prosciutto. Då som många gånger innan tänkte jag att det vill jag också testa. Sagt och gjort! Här kommer ett överfört inlägg från min matblogg.
Välkomna till kvällen då jag och mannen gjorde billig skinka med lite ost till en riktigt mumsig lyxrätt.
  • Fryst grön sparris som jag lät tina lite lite grann.
  • Tog en skinka, drog på lite crème fraiche och peppra.
  • La en sparris och rullade in.
  • Sen tog jag lite parmesanost som jag hittade längst in oöppnad i kylen
  • Och full fart i ugnen (250°) i ett par minuter.
Till det kokade vi färsk bandpasta och lite broccolibuketter.
Perfekt för en förrätt, lunch eller lite lyxig kvällsmat!
SMAKLIGT GOTT
(rubriken är aningen ironisk)

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.