Värmande vätska eller är det ute med glögg?

Idag har jag tagit mig ut i blåsten och kommit hela vägen till Habo! Finns ett mysigt kafé där med trevlig personal! Briljanten i Habo har massor av gott och idag på en fredag är det fullt med spring av barnfamiljer.

Till saken… Idag tänkte jag avhandla ämnet GLÖGG!
Dricker ni glögg även nu när det är lite blåsigt och dant?

Mitt glöggdrickande i höstas var rätt dåligt men har massor av öppnade flaskor och lite oöppnade spännande flaskor!
Däremot gick det knappt en dag/kväll i nov-dec jag inte tänkte på glögg. Funderar på att ta igen nu i kylan.

Här på cafeterian har de dessutom lite rea på flaskorna.

20140117-143020.jpg

2 reaktioner på ”Värmande vätska eller är det ute med glögg?

  1. Spännande och intressanta iaktagelser du gjort. Skulle kanske ta till mig eller så är jag bångstyrig och håller kvar vid min tanke att låta bloggen bli min matblogg under resten av delar av året men ändå slänga in jul någon gång per månad. I år är jag lite efter med julen också så är inte klar bloggad om det än!

    Om du följer med får vi se hur det går!

    Gilla

  2. Vad roligt att du tycker man kan julblogga även efter jul. det tycker egentligen jag också men under åren har det visat sig att läsarna till min julblogg verkar vilja ha en renodlad julblogg som uppdateras september-nyår för varje gång jag uppdaterar i januari-juli så tappar jag några följare på bloglovin oavsett om jag skriver om något som är juligt eller något annat, ett tag skrev jag t ex om alla årets högtider. Därför bloggar jag i min andra blogg resten av året: http://scrappa.gladers.net

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.