Dagen 8de Pyssel!

Idag har jag inte hunnit pyssla något för jag har varit hos min pappa, kollat så hans skyltfönster står kvar och sen har vi sett på lucia och varit på Torpa Stenhus på lite julmarknad. De två sistnämnda kommer det inlägg om i morgon måndag.

Men idag är det dag åtta i Jessicas bildutmaning. 

Så idag tänkte jag tolka hennes utmaning och visa lite Julgranspynt och pyssel.

Först vill jag visa mitt inköp från Åhléns.
Som jag lovade för några dagar sedan, i mitt inlägg Julkulig inspiration! 

The Fox

The Fox

I år ska jag börja en tradition att köpa en julgranskula som representera något under det gångna året! I år har jag sett ovanligt många rävar och jag har förälskat mig i plågolåten The fox! SÅ årets bidrag blir en träräv från Åhlens för 49 kronor!

Sedan har jag två pyssel som jag gjorde förra veckan hos syster!

bild 3

Bilden är från min instagram KulturCramer

Ganska enkla och smidiga julpyssel. Till höger är det en toarulle, i särklippt och vitmålad. Plus någon slags glitterlack och silvrigt snöre. Det som är svårt är att få färgen att torka och att få rätt jämna bitar av toarullen.

Sen till övre höger eller nedre till vänster är det bara små tårtpapper (tradera), lim (panduro) och klistermärken från ICA supermarket Mullsjö.

HÅLL TILL GOODO!!

3 reaktioner på ”Dagen 8de Pyssel!

  1. Jag satt just och tittade på bilden av stjärnan och funderade vad du hade gjort den av sen läste jag : D Smart och ännu ett bra sätt att använda toarullar på (min favorit är annars smällkarameller.)

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.