Lussekattste med lussekatt

Har ni sett Pågens små lussekatter?

Ända sen den skymta förbi på sociala medier så föll jag pladask, dom är såå söta och goda. Bra saffransmak och mjuka som små moln. Kan sakna lite russin men tänker att en kopp glögg med massa russin kan bli ett bra komplement.

Glad julig kulturtant på Formex 2019

Igår hämtade Mr T ut mitt paket från härliga Erika Tubbin. Jag har beställt lite julklappar till mig själv och några andra men jag fick också lite provsmak av Erika.
Jag har följt Erika i många år och beundrade hennes disktrasor långt innan jag aktiv köpte några, vilket var för cirka 5,5 år sen. Efter ha träffat henne några gånger på Formex och näst intill stalkat henne på instagramstory så är jag omöjligt ännu mer kär i hennes uttryck och form. I år gjorde hon flera härliga presentationsfilmer på sin Instagram TV.

Erikas grejer är både härligt grafiska, har inslag av svart humor och är också funktionella.

Igår när jag hade packat upp mitt fina paket så slängde jag mig över teproven.

Så det blev provsmak av Lussekatts te…med lussekatt. Det var en tydlig smak av saffran och smakade mjukt och gott. Jag har väldigt ofta socker eller honung i mina tekoppar men ett te som ändå går att dricka utan sötning är ett bra te! Jag vill vara bättre på att dricka en kopp te på kvällen och nu har jag chansen när jag ska prova mig igenom hennes olika små söta påsar. Gillar du te? Ska det vara mycket smak eller vilken variant?

2 reaktioner på ”Lussekattste med lussekatt

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.