Arbeten i amerikanska julfilmer

Har ni tänkt på vilka fantastiska jobb det finns i amerikanska julfilmer? Ända sen jag såg Hats off for Christmas så har jag drömt om att få jobba med att sälja tomteluvor. Tänk och stå och sälja tomteluvor, packa ordrar och lite bokföring. Snacka om juligt drömjobb.

Sen finns det arbetet som ”personal shopper” som Anna har i förra årets nya favoritfilm 12 gifts of Christmas. Hon startar upp en firma för att hjälpa andra att shoppa julklappar. Det skulle jag vilja göra! Tänker att marknaden skulle nog finnas även i Sverige. I all julstress som många drabbas av.

Sen finns de ju bagare och caféägare som är välrepresenterat i olika julfilmer, tillexempel I filmen Merry Kissmas (töntig titel) finns både eventplanerare och bagare. Det är ett jobb som ser kul ut på film men som jag aldrig skulle klara av. Det ser så mysigt ut i A cinderella Christmas.

Meeen som sagt är ett jobb jag aldrig skulle klara av (hatar att ringa folk) men som verkar kul ändå. Absoluta favoritjobbet är ändå att få dekorera och inreda ett helt hotell som i You can’t fight Christmas!

Eller tänk att få hon ärva en julby. 😍 som i Christmasland

Men bara att få ha en butik och sälja julgrejer hela året skulle funkar för mig. Har du nått dröm juljobb?

Nu har jag också tipsat om juliga filmer som finns på både cmore och Netflix men de flesta filmer ser jag via Youtube. En helt outtömlig källa av fantastiska (och några dåliga) Har du nått filmtips att dela med dig av?

5 reaktioner på ”Arbeten i amerikanska julfilmer

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.