Nu kunde jag inte hålla mig längre

Jag och Mr T har i två år haft Kaffeadventskalendern, en helt underbar kalender med 24 påsar hela kaffebönor (30gram) som är rostade på olika mikrobryggerier i Sverige. Det har varit en fröjd att kolla i foldern, vilket land kommer bönerna ifrån, vem har rostat…MEN om sanningen ska fram har vi inte hunnit med ens en bråkdel av påsarna under december. Så efter två år måste jag tyvärr konstatera att kaffeadventskalendern passar inte vårt spretiga liv där vi ibland dricker frukostkaffe ihop, ibland eftermiddagskaffe och jämt med lite stress.

Men jag rekommenderar verkligen denna kalendern! Ren njutning i kaffe och du som utvecklad ”nörd” i kaffe får ditt lystmäte tillgodosett!

Klicka på bilden för att säkra en av de 800 kalendrarna. (Fanns ca 560 kvar när jag kolla i augusti)

Det funkade inte för Korpet så därför har jag idag beställt en annan kalender…

Vanuffords chokladkalender 🍫🥰

Här är beskrivningen från deras hemsida:

Vi har skapat en unik chokladkalender i trä med gravering “24 days of chocolate until Christmas”.

I asken finns 23 olika 20 g chokladbitar och en 80 g chokladkaka “Spicy Christmas” för julafton.  Allt handgjort och ekologiskt från vår lilla chokladfabrik i Ystad.
En förteckning över de olika chokladbitarna samt innehållsförteckning medföljer.

Asken kommer med rött band som på bilden.

Har du förbeställt någon kalender än?

5 reaktioner på ”Nu kunde jag inte hålla mig längre

  1. Den där chokladkalendern ser så lyxig ut! Jag kör alltid på Teadventskalendern, och är rätt säker på att det blir den i år också. Jag är också sugen på Novellix julkalender med en novell varje dag, vore en fin påminnelse till mig själv om att jag bör varva ner med lite läsning varje dag 🙂

    Gilla

  2. Åh, nu blev jag sugen på en chokladkalender! Vi köper alltid en Whiskeykalender till svärfar, men jag har inte alltid en själv. Får se om det blir något i år. 😊

    Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.