Öppet Hus Expo – Yvelis.se

I förra veckan var jag på en julig mässa här i Jönköping. Ni som följer mig på Julkulturcramar har redan sett lite. Jag kommer berätta mer om själva mässan och tipsa om både företagare och visa bilder. Men idag vill jag berätta särskilt om en av de jag träffade!

Yvelis porträtt foto Charlie Cramer

Yvonne på Yvelis.se

Yvelis gör miljövänliga doftljus av Rapsvax, allt är handgjort och väldigt genomtänkt! Jag tycker det är så inspirerande att hitta folk som Yvonne som gillade ljus och helt enkelt bestämde sig för att börja tillverka egna med allt krångel som det innebär. När jag besökte Yvelis moter på mässan så fokuserade jag på de juliga dofterna! Och mina favorit dofter heter Vintergran och luktade lite snöig gran. Kanel Nejlika som verkligen var två favorit juldofter i ett.

Och en sort som tydligen var en favorit bland återförsäljarna… Gammaldags Jul!

Yvelis gammaldags jul foto Charlie Cramer

Alla dofter fanns i olika storlekar och även som votivljus. Röda etiketter var juldofter, gröna etiketter var de som hade utvunnits ur naturens egna dofter och bruna hade något så spännande som en träveke.

Yvelis hylla foto Charlie Cramer

Ur trävekes kollektionen hittade jag två spännande och julinspirerade dofter. Masala Chai och Fikonpaj. Det allra bästa i hela denna ”kråksången” är att en av mina favoritbutiker i Habo, Fröken Frö har dessa i sitt sortiment och dessutom finns ljusen att köpa på nätet. Jag fick med mig ett Votivljus så kanske kommer jag berätta hur jag tycker ljusen brinner längre fram. Annars får ni kolla in Yvelis.se för att själva kunna se vart ni kan gå och lukta på ljusen.

8 reaktioner på ”Öppet Hus Expo – Yvelis.se

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.