Glöggmys på IKEA Jönköping

Så hade dagen äntligen kommit! Dags för Julevent eller Glöggmys på IKEA i Jönköping.

Jag fick med mig en annan Anna, PR-Anna (fd Radio-Anna). Vi slog oss ner på varsin av alla obekväma stolar och väntade spänt på att förevisningen skulle dra igång.

Tema

Svårt att uppskatta hur många som var där men kanske 50 personer. Först fick vi lite kort information om deras Mjukdjurskampanj. Sen berättade Josefina om Swedish Food Market, ni vet matbutiken som finns på alla IKEA. Där var det många Åh och Ahn eftersom man inte visste att det fanns så mycket olika produkter där.

Josefin

Josefin ska jag besöka på torsdag så
mer om Swedish food market då! 

Sen när Josefina berättat vad det dignande bordet innehöll var det dags för oss att smaka på lite olika läckerheter. En laxröra i crustader tillexempel!
Recept på den röran hoppas jag kommer upp snart!

Vi återgick till platserna och mumsade i oss både sill och godisbitar. Nu var det Idahs tur att berätta och visa bilder från IKEAs Jul. Som ni såg på första bilden är deras slogan ”Lekfulla jul” och hon berättade att de hade delat upp julen i två kategorier. Den traditionella med rött och lite vitt och en mer modern jul med guld, vitt och silver. Mycket spännande berätta hon och jag vill lägga fokus på två grejer som jag tyckte var mest intressant. Efter visningen fortsatte minglet och då utforskade jag och Anna både pappersavdelning och övervåningen.

Mina två fokus punkter från kvällen. 1. Ljusslingorna och 2. Stöpen LED ljus.

En nyhet för i år är att IKEA säljer sina ljusslingor ”nakna” utan dekoration. På så sätt kan man hänga upp eller ut sina ljusslingor tidigare (t.ex NU) och ha kvar de fram i februari. Så man får köpa dekorationerna bredvid och kan då välja och bestämma helt själv hur mycket man vill dekorera.

LjusdiamantHär med diamantliknande dekorationer. 

Ljusslingor

Här en blandad slinga.

Vad jag förstod så var det många frågor och förvirring kring detta. Men jag tycker det var solklart och smart!

2. Stöpen

stöpen Ljuset

Dessa ljus var både fina, praktiska och alldeles underbara! 

Fler mysiga bilder kommer komma upp och som sagt kommer ett litet reportage från Food Marketen på torsdag/fredag. Jag avslutar med en av tre rum de inrett i julboning på ovanvåningen!

7 reaktioner på ”Glöggmys på IKEA Jönköping

  1. Det ser onekligen ut som om Ikea Jkpg lyckades bättre med sitt glöggmys än Ikea i Hbg (som jag var på för nån vecka sen)! Och förresten, tänkte på dig häromdagen, jag torkar tomatfrön för glatta livet nu. Maila mig din adress så skickar jag frön till Snowberry (vit körsbärstomat), för det var den du inte hittade frön till i våras va..?

    Gilla

  2. Ser ut som om ni hade en mysig kväll! Jag gjorde nog dock rätt i att vara hemma och vila upp mig. Ser fram emot lite rapport från deras foodmarket. Som du sa, man har inte så bra koll vad som finns där!

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.